Satu Permulaan Yang Penting untuk Anak Anda Dengan Program Membaca dan Menulis Kreatif UEC

Belajar

Belajar membaca dan menulis Bahasa Inggeris dengan persekitaran yang menyeronokkan, responsif dan kreatif.  Ketahui cara untuk mengekspresikan diri menggunakan penulisan dan memperkuatkan kemahiran berkomunikasi.

Menulis

Merancang idea-idea dalam mimpi anda dan hidupkannya dengan kemahiran yang telah anda perolehi. Dapatkan bimbingan dari para pengajar kami yang bersemangat dan berdedikasi untuk menulis helaian sastera.

Impian

Karya tulisan anda, akan diedit secara profesional dan direka bentuk khas ke dalam buku anda sendiri.Pegang buku ciptaan anda di tangan. Tunjukkan kepada keluarga dan rakan-rakan. Anda juga akan letakkan hasil kerja anda dengan hasil kerja penulis muda yang lain dan anda berpeluang untuk menerbitkan hasil kerja anda.

Aspiring Writers & Illustrators Scheme

Membentuk kepada Skim Pengarang Muda berprestij di mana anak anda boleh mendapatkan kisahnya diterbitkan! Untuk kanak-kanak berusia 8 tahun ke atas, program ini membantu dalam membina kemahiran dan kefahaman komunikasi yang lebih tinggi, perbendaharaan kata dan penggunaan dan kreativiti.

Alphabet Authors

Menyalakan kemampuan anak anda untuk memvisualisasikan dan mencipta dengan mendengar dan belajar melalui cerita yang ditulis oleh penulis muda Singapura yang berusia 8 hingga 12 tahun. Tidak ada cara yang lebih baik untuk belajar dari rakan-rakan mereka!

English Rules!

Menerokai tatabahasa Inggeris bagi mereka yang membenci dan sukar untuk memahami tatabahasa Inggeris untuk kegunaan seharian!

Alphabet Learners

Belajar membaca & kefahaman, pembinaan ayat & kesesuaian dalam idea. Ini adalah program terbaik jika anda ingin anak anda mendapat peningkatan IQ & EQ serta meningkatkan kemahiran membaca & pemahaman.

Hubungi Kami