Program Kami

Kids Can Read

Program yang sempurna untuk anak-anak muda yang memulakan perjalanan mereka dalam pembelajaran Bahasa Inggeris. Apa cara yang lebih baik untuk memulakannya daripada cerita kegemaran mereka?

Sesuai untuk kanak-kanak berusia 4 tahun ke atas

Alphabet Learners

Alphabet Learners mengajar cara yang menarik untuk belajar kata-kata dan kalimat baru melalui pembelajaran bertema, drama dan bercerita.

Sesuai untuk kanak-kanak berusia 5 tahun ke atas I Love English! & English Rules!

Terokai bahagian menyeronokkan tatabahasa bagi mereka yang membenci dan berjuang untuk memahami tatabahasa bahasa inggeris dalam kehidupan seharian!

Sesuai untuk kanak-kanak berusia 7 tahun ke atas


Alphabet Authors

Luangkan kemampuan anak anda untuk memvisualisasikan dan mencipta dengan mendengar dan belajar melalui cerita yang ditulis oleh penulis muda kami. Tidak ada cara yang lebih baik untuk belajar daripada belajar dari rakan-rakan mereka!

Sesuai untuk kanak-kanak berusia 9 tahun ke atasAspiring Writers & Illustrators Scheme

Asas kepada Young Author Scheme yang berprestij di mana anak anda boleh mendapatkan kisahnya diterbitkan! AWIS membantu dalam membangunkan kemahiran komunikasi yang lebih tinggi, meningkatkan kefahaman, penggunaan perbendaharaan kata dan kreativiti.

Sesuai untuk kanak-kanak berusia 10 tahun ke atas

Young Author Scheme

Program muktamad yang memberi kuasa kepada anak anda untuk menulis dan menerbitkan kisahnya sendiri. Kanak-kanak dapat belajar untuk menulis buku cerita 3,000-perkataan mereka sendiri dan meningkatkan kemahiran deskriptif dan perbendaharaan kata.

Hubungi Kami

Sila isikan nama anda, nombor telefon bimbit, umur anak anda dan lokasi anda supaya kami dapat menghubungi anda secepat mungkin

Unique English Classroom

Headquarters -Puchong (Setiawalk)

Shah Alam, Klang, Taman Desa, Setia Alam, Shah Alam, Bukit Jelutong, Damansara Kim, Penang Island, Butterworth, Kota Kinabalu, Johor Bahru, Melaka & Lahad Datu

Block H1-01, Setiawalk, Persiaran Wawasan, Pusat Bandar Puchong, 47160 Puchong, Selangor, Malaysia

Share this page

© Copyright 2019 Unique English Classroom - All Rights Reserved