Francais Unique English Classroom

Unique English Classroom adalah siri program pemikiran-interaktif dan interaktif yang menyeronokkan untuk mempercepat pengajaran Bahasa Inggeris. The Unique English Classroom Suite menggabungkan kaedah pengajaran tradisional yang terbaik, dengan pendekatan terkini, untuk membantu pelajar menggunakan Bahasa Inggeris dengan tepat dan lancar. Setiap program dilengkapi dengan buku kerjanya sendiri. Program Unique English Classroom ™ telah mendapat tempat di lebih daripada 250 sekolah rendah dan menengah Singapura sejak pertama kali diperkenalkan pada tahun 1996.

Mengapa Anda Perlu Memilih UEC

Sekiranya anda berminat untuk memupuk minda muda melalui membaca, menulis cerita dan mengembangkan kreativiti, kami mengalu-alukan anda untuk menyertai kami dalam perjalanan ini!

Unik

Setiap kanak-kanak kreatif, unik dan penuh dengan potensi. Dari program asas hingga juara berdasarkan sukatan pelajaran yang diluluskan oleh Kementerian Pendidikan Singapura (KPM), kami mempunyai program yang disusun untuk setiap anak.

Memberi inspirasi

Diatur dalam kelas interaktif, kami mempunyai kurikulum proprietari, rancangan pelajaran dan buku kerja kami sendiri yang sejak itu telah membimbing lebih daripada 28,000 pelajar sekolah rendah dan menengah (dan mengira!) Dari Singapura, Malaysia dan Filipina.

Didorong oleh kejayaan

Kami memupuk minat belajar di kalangan pelajar kami! Sebilangan besar pelajar yang dibimbing kami telah mencapai anugerah dan kejayaan berprestij dalam hidup mereka, termasuk Anugerah Cendekiawan Presiden Singapura yang berprestij.

Apa yang Boleh Tawarkan UEC kepada Anda?

PROGRAM DUNIA

Tidak seperti tetapan bilik darjah tradisional, UEC menyediakan pelbagai pelajaran interaktif yang mengembangkan pemahaman dan keyakinan pelajar dalam bahasa Inggeris. Kami memastikan bahawa anda mempunyai alat yang diperlukan untuk memaksimumkan pembelajaran dan pertumbuhan pelajar.

MODEL PERNIAGAAN YANG TERBUKTI

Semua aspek perniagaan kami terbukti dan didokumentasikan, memungkinkan peningkatan dan peningkatan perniagaan yang cepat. Kami menyediakan sistem lengkap yang lengkap dengan sistem operasi dan inisiatif pemasaran bersama yang akan membantu anda menjalankan perniagaan dengan cekap.

LATIHAN DAN SOKONGAN

Program latihan pra-pembukaan yang komprehensif disediakan untuk semua guru dan francaisi, yang merangkumi semua aspek perniagaan untuk memastikan proses permulaan yang lancar. Dengan menggunakan teknologi terkini, kami memberi anda latihan dan sokongan terkini.

Daftarkan minat anda

Sekiranya anda berminat untuk menyertai kami di bawah program francais, sila isi borang untuk kami mengetahui lebih lanjut mengenai anda. Kami akan menghubungi anda secepat mungkin. Sekiranya anda ingin menghubungi kami, anda boleh menghubungi Mr. CK Gan di 012-383 3218.
Anda juga boleh mengklik Whatsapp kami, membaca kisah kami melalui facebook kami dan menonton saluran youtube kami menggunakan pautan ikon di bawah.

Telefon

Mobile: 012-383 3218
Tel: 03-8603 4277 

E-mel

admin@english.edu.my

Ibu Pejabat

Caya Academy Sdn bhd
(1240452-H)
Block H1-01, Setiawalk,
Persiaran Wawasan, Pusat Bandar Puchong, 47160 Puchong,
Selangor, MALAYSIA

Rakan Bahasa Inggeris Anda